optredens11082017.jpg
11 aug 2017

10 jaar 3JS en andere optredens

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte hun eerste Nederlandstalige single in Nederland uitbrachten. Eigenlijk bestaan de 3JS al twintig jaar. Ze speelden in vele verschillende (Engelstalige-) bands, samenstellingen en stijlen die uiteindelijk samenkwamen in het repertoire van 3JS.


Reeds in 2010 en 2011 speelden ze voor een uitverkochte Heineken Music Hall.
Negen studio-albums, evenzoveel Theatertournees en ongeveer 1200 optredens hebben ze in de afgelopen 10 jaar gerealiseerd. De 3JS bleven de 3JS. HMH werd AFAS Live en op 28 oktober 2017 komt het allemaal weer bij elkaar. 10 jaar 3JS wordt een grote show met speciale gastoptredens, waarin alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar de revue zullen passeren. Ook Ton zal natuurlijk meespelen, want die is inmiddels een vaste waarde binnen de band! Tickets kun je hier verkrijgen.

Eerder kon je op de site lezen dat Marco Borsato druk bezig is met een nieuw album. Wanneer deze gaat verschijnen is nog niet bekend, wel is bekend dat in november 2017 Marco een promotietour zal gaan doen. Meer info zal natuurlijk hier te lezen zijn zodra dit bekend is. Ook doet Marco, net als voorgaande jaren, weer mee aan The Voice Kids. Ton zal hem ook dit jaar assisteren als producer.

Delen?