14062017.jpg
14 jun 2017

Studiowerk en optredens

Marco Borsato is druk bezig met een nieuw album. Het laatste album Evenwicht is in 2015 verschenen. Het werd dus tijd voor een nieuw album. Zoals altijd heeft Ton het album ingespeeld en heeft hij net de laatste opnamen gehad.

Op 23 en 24 juni staat Marco Borsato in de Ziggo Dome, met een speciaal jubileum concert!


Het allereerste concert in de Ziggo Dome was van Marco Borsato. Om dit te vieren gaan Marco & Friends de 5e verjaardag van de Ziggo Dome vieren.

Ton speelt natuurlijk ook mee! Naast dit optreden speelt Marco deze zomer ook op verschillende festivals. Check de agenda waar en wanneer!

De 3JS hebben net hun U2; The Joshua Tree theatertour afgerond en zijn alweer druk bezig met het maken van een nieuw album waarbij Ton de drums voor zijn rekening neemt.

Kinderen voor Kinderen komt met een nieuw album. Er zijn al heel wat albums verschenen en Ton heeft ook een paar nummers geschreven en ingespeeld. Het nieuwe album van Kinderen voor Kinderen zal door Ton worden ingespeeld.

In het najaar zal Ton de studio ingaan voor Emmaly Brown. Je kan haar kennen van The Voice Of HOlland 2014. Emmaly kwam tot de liveshows, maar was helaas de eerste afvaller.

Ook verschijnt dit najaar een album van zijn eigen eigen project, Vintage Future. Vintage Future timmert al behoorlijk aan de weg in samenwerking met Mell. Ook zijn er plannen om naar aanleiding van dit album try-outs te gaan doen. Hou de site goed in de gaten voor meer info!

Delen?