3js_theatertour_bronnen2013.jpg
14 nov 2012

Nieuwe theatertour 3JS; Bronnen

Ze hebben al 3 theatertours achter de rug. In de vierde theatertour Bronnen kijken de 3JS graag terug naar te tijd voordat ze als 3JS door Nederland bekend werden. De heren brachten de eerste 10 jaar met hun akoestische gitaren door in de Volendamse kroegen op de dijk.


Bands en singer/songwriters uit de goeie ouwe tijd¦ de tijd dat er op de radio nog ruimte was voor echte goeie liedjes. De tijd dat een goeie gitaarsolo nog werd gewaardeerd. Deze muzikale bagage is voor de 3JS van onschatbare waarde geweest en is duidelijk terug te horen in hun eigen, buitengewoon veelzijdige repertoire.

Zoals ook schrijvers achter in hun boek vaak hun bronnen vermelden, zo willen de 3JS graag eens met hun fans delen waar de inspiratie voor bepaalde liedjes vandaan is gekomen. Naast hun eigen repertoire komen in deze show dus een aantal juweeltjes uit 80 jaar muziekgeschiedenis voorbij.

Net zoals de vorige theatertours zullen de 3JS worden bijgestaan door een liveband en dat betekend dus dat Ton ook mee zal spelen.

Kaartjes kun je hier bestellen.

Delen?