muzieknoot014112012.jpg
14 nov 2012

Studiosessies

Naast de drukte rond The Voice of Holland, waar je Ton kunt zien als producer naast Marco Borsato, is Ton ook druk geweest in de studio om platen in te spelen. Ton is in de studio geweest voor Wouter Vink (The Voice of Holland, seizoen 2 2011/2012).


Maar ook ex-The Voice kandidaten maken gebruik van Ton's kwaliteiten. Zo heeft Charly Luske (seizoen 2, 2011/2012) en Loes van de Mars (seizoen 3, 2012/2013) samen een duet opgenomen genaamd Het Was Me Alles Waard.

Ook de 3JS hebben een nieuwe single. De single Geef Mij Een Naam is de vierde en laatste single van het album 4 Elementen. De 3JS schreef Geef Mij Een Naam speciaal voor Terre Des Hommes, waar zij sinds een jaar het ambassadeur voor zijn. De single bevat daarnaast twee bonustracks. Jan Smit heeft zijn medewerking verleend voor een prachtige versie van Mother Nature's Son (The Beatles) en Carel Kraayenhof voor een schitterend Kinderen/Mis Pibes.

Ton heeft ook voor een zangeres, die een groot aantal mensen in Nederland nog niet kent, in de studio gezeten. Deze zangeres heet Melanie Jonk. Een Volendamse die vrolijk aan de weg timmert en een fantastische stem heeft!

Delen?